Boek een persoonlijk consult

Alles wat je met voeding kunt genezen, moet je niet met medicijnen behandelen.

Tegenwoordig lijkt het wel of overal een pilletje of zalfje voor bestaat. Maar wat als we eens terug gaan naar de basis? Niet de symptomen bestrijden maar eens wat verder kijken? Kijken naar hoe we leven en wat we eten. Zou daar misschien niet de basis kunnen liggen voor een gezond en vitaal leven?

Boek een persoonlijk consult!

Als orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van coeliakie (auto immuunziekte tegen gluten) en een lactose intolerantie weet ik als geen ander hoe voeding je ziek kan maken en – nog belangrijker – kan genezen!
Boek je een persoonlijk consult, dan nemen wij samen jouw klachten én voedingspatroon onder de loep en gaan we op zoek naar verbeterpunten. Dit is geen “quick fix” of een hip dieet, maar een levenswijze die jou gaat helpen fit en vitaal oud te worden en eindelijk eens van die klachten af te komen!

Hoe gaat een persoonlijk consult in zijn werk?

Bij het maken van een afspraak voor een persoonlijk consult met mij (Monique), ontvang je eerst een e-mail. Bij deze e-mail zit een vragenlijst waarin ik je vraag naar je klachtenpatroon. Ook vraag ik je een week lang op te schrijven wat je eet en drinkt. Wanneer je beide hebt ingevuld plannen we een persoonlijk intake gesprek in.

Het intake gesprek duurt ca 60-90 minuten en vindt plaats op onze locatie in Haarlem. Tijdens een kop thee nemen we samen de vragenlijst door en bekijken we het eetdagboek.

Ik leg meer uit over Orthomoleculaire voeding, hoe je lichaam (spijsvertering) werkt en over het belang van de juiste voeding en voedingssupplementen.

Ook zou het kunnen dat ik je vraag een afspraak bij de huisarts te maken om sommige medische zaken uit te sluiten. Nu ik meer van jouw situatie af weet, begint voor mij het werk achter de schermen: het maken van een coaching op maat. Aan de hand van de anamnese volgt een persoonlijk advies voor voeding en eventuele ondersteunende supplementen.

Dit persoonlijke coachingsplan krijg je per mail van mij opgestuurd. Neem even rustig de tijd dit door te nemen; heb je vragen dan plannen we even een telefonische afspraak in. Met dit persoonlijke coachingsplan ga je nu zelf 3-4 weken aan de slag. In de tussentijd kun je te allen tijde contact op nemen voor eventuele vragen.
Na 3-4 weken plannen we een vervolgafspraak om jouw ontwikkelingen te bekijken.

Hoeveel consulten heb je nodig?

Het aantal consulten wat men nodig heeft verschilt heel erg per persoon. Sommige klachten zitten op een dieper niveau dan de ander en sommige mensen hebben langer behoefte aan coaching. Mijn streven is daarentegen om jou veel concrete handvatten mee te geven, zodat je niet onnodig veel consulten hoeft in te plannen. Uiteraard blijf ik bereikbaar voor alle mogelijke tussentijdse vragen.