Vraag het de boodschappen coach!

Uren heb ik doorgebracht in de supermarkt! Door een strikt glutenvrije dieet vanwege coeliakie (auto immuunziekte tegen gluten) en het vermijden van lactose (door intolerantie), heb ik als geen ander etiketten leren lezen. Want: hoe weet je nu, of je echt de juiste producten koopt? En wat is “juist”?

Ga je kijken naar puur het vullen van je maag, dan is dit heel makkelijk: je loopt naar de kast, pakt een zak chips en eet hem in een keer leeg. Zonder enige moeite. Het voeden van je lichaam daarentegen lijkt een soort van hogere scheikunde te zijn…

Vraag het de boodschappencoach!

Wanneer je wordt geconfronteerd met een nieuw dieet, kan het best lastig zijn je vaste producten te moeten vervangen voor een (gezonder) alternatief. Kun je nog wel terecht in je eigen supermarkt? En hoe herken je bijvoorbeeld gluten op een verpakking? Of suikers?

Als boodschappencoach kan ik jou helpen! Of het nu gaat om een glutenvrij dieet, het vermijden van lactose of zuivel in het algemeen, bij het verminderen van suikers (bijvoorbeeld bij diabetes) of wanneer je gezondere keuzes wilt maken: vraag het de boodschappencoach! Investeer nu in een uurtje met mij als jouw persoonlijke boodschappencoach en bespaar jezelf een hoop zoekwerk in de toekomst!

Tip: in onze e-boeken met de meest voorkomende allergenen vind je ook handige boodschappenlijstjes voor in je portemonnee en om te delen met familie / vrienden die voor jou willen gaan koken! Je vind ze voor slechts € 4,95 in onze shop

Hoe werkt de boodschappencoach?

Waar je ook in Nederland woont: ik help je graag! Je kan kiezen voor een van deze twee opties:

  • Stel je vragen online! Hiervoor vraag ik jou een overzicht (bij voorkeur met foto’s) van de producten die je nu graag eet en drinkt. Binnen 2 werkdagen ontvang je een duidelijk overzicht met foto’s van alternatieve producten passend binnen jouw dieet of leefwijze. Daarnaast ontvang je het e-book ‘etiketten lezen’ incl. alle benamingen van de allergenen binnen jouw dieet of leefwijze.
    Kosten eenmalig € 55,-  incl. 1 maand begeleiding via whatsapp voor korte vragen!
  • Samen boodschappen doen: In jouw favoriete winkel gaan wij samen kijken welke producten slimmere keuzes zijn en passen binnen jouw dieet. Daarnaast ontvang je het e-book ‘etiketten lezen’ incl. alle benamingen van de allergenen binnen jouw dieet of leefwijze.
    Vooralsnog alleen in Haarlem e.o. te boeken op basis van € 55,- per uur (excl. reiskosten).