Contact en tarieven

Als ervaringsdeskundige op het gebied van coeliakie (auto immuunziekte tegen gluten) en een lactose intolerantie weet ik als geen ander hoe het is om ziek te worden van verkeerde voeding.
Ik ben dan ook zo blij dat ik – als afgestudeerd orthomoleculair therapeut – andere mensen kan helpen aan een gezonde en vitale leefwijze!

Of je nu een persoonlijk consult boekt of vanaf afstand een online traject volgt: ik sta met heel veel enthousiasme voor je klaar, heb altijd een luisterend oor voor je en kijk graag samen met jou hoe we jouw gezondheid kunnen optimaliseren!
Twijfel je of heb je eerst nog een paar vragen? Neem – geheel vrijblijvend – contact met mij op, ik help je graag.

Contactgegevens

Beter door Eten
Monique de Groot
Reigerstraat 94
2025 XE  HAARLEM
Tel: 06-39125992
Email: info@beterdooreten.nl

Tarieven

  • Boodschappencoach (lees hier meer) € 55,-
  • Persoonlijk consult intake (lees hier meer) (60-90 minuten) € 95,-
  • Persoonlijk consult vervolg (60 minuten) € 75,-
  • Online begeleidingstraject (lees hier meer) (1 maand / 5 weken) € 125,-
  • Online begeleidingstraject (3 maanden / 13 weken) € 249,-

* Bij annulering van een persoonlijk consult binnen 24 u van tevoren zijn wij gerechtigd de gereserveerde tijd alsnog door te berekenen

Wordt mijn consult vergoed?

Orthomoleculaire geneeswijze wordt alleen gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Steeds minder mensen hebben een aanvullende verzekering. Daarnaast moeten wij flinke fees betalen aan de brancheverenigingen om slechts gedeeltelijk vergoed te worden door zorgverzekeraars. Daarom heeft Beter door Eten er bewust voor gekozen hier niet aan mee te werken. Uw consult wordt dus niet vergoed.

Door ons niet aan te sluiten bij een branchevereniging kunnen wij meer investeren in regelmatige bijscholing en bieden wij graag scherpe tarieven aan om iedereen in de gelegenheid te stellen een persoonlijk consult of online traject te boeken. Daarnaast kiezen veel van onze cliënten voor een online traject vanuit het comfort van hun eigen huis. Dit wordt door geen van de zorgverzekeraars vergoed.