De afgelopen 1.5 jaar heb ik met veel plezier al mijn kennis en recepten gedeeld via jolijnberghuis.nl.
In het begin heb ik me vooral op voedselintoleranties gefocust en later kwamen hier ook PDS en informatie over algemene gezondheid bij. Dus vond ik het tijd voor een verandering. Een naam die beter past bij wat ik doe en waar ik in geloof. Toen Monique mij vroeg of ik beterdooreten.nl over wilde nemen hoefde ik hier niet lang over na te denken.

Wat kan je verwachten?

Instagram: @jolijnberghuis

Hier gaan we gewoon lekker verder zoals het nu is, met wat verbeteringen natuurlijk. Via mijn Instagram laat ik jullie zien hoe een gezonde leefstijl eruit ziet en inspireer ik jullie dagelijks met leuke recepten, recept video’s, positiviteit en tips voor jouw gezondheid. Verder ga ik hier ook regelmatig op verschillende “healthtopics” in via mijn instastories.

Beterdooreten.nl

Op beterdooreten ga ik vooral veel gezondheid informatie met jullie delen. Gebaseerd op de orthomoleculaire kijk op voeding. Verder zal ik op dit platform ook veel ingaan op PDS en vertering. Beterdooreten wordt dus een echt informatie platform om letterlijk beter te worden door eten.
Natuurlijk vind je hier ook wat lekkere receptjes en zal ik regelmatig wat nieuwe producten en productreviews met jullie delen.

“secret project”

Naast beterdooreten ben ik achter de schermen bezig met een ander groot project. Hier gaan nog heel wat meer uurtjes in zitten. Maar zodra ik klaar ben zal ik jullie natuurlijk uitgebreid vertellen wat het is.

Geen voedingspecialist

Ik heb mij op jonge leeftijd verdiept in het begrip voeding, maar heb (nog) nooit een relevante studie hiervoor gedaan. Daarom wil ik wel even zeggen dat ik geen specialist ben. Ik deel mijn ervaringen en kennis die ik via echte specialisten heb opgedaan met jou en ik hoop dat je daar wat mee kunt. Maar ieder lichaam is anders en het kan dus zomaar zijn dat mijn “manier” niet de juiste is voor jou.

Zoals je ziet zijn de veranderingen niet super groot. Er is vooral veel meer structuur. Door middel van deze structuur hoop ik dat ik jullie uiteindelijk beter kan helpen. Want daar doe ik het uiteindelijk voor. Ik wil jou graag helpen een beetje gezonder te worden, beter om te gaan met jouw voedselintolerantie of PDS en ik wil je natuurlijk gewoon te inspireren met heerlijk gezond eten. Want wie is er nou niet gek op eten?

See you soon!

Liefs,

Jolijn

Write A Comment