Sinds februari 2020 ben ik officieel afgestuurd als orthomoleculair voedingsspecialist. Maar wat houd dat precies in? En wat kan ik als orthomoleculair voedingsspecialist voor jou betekenen?

Wat is orthomoleculaire geneeswijze?

De Term orthos komt uit het Grieks en betekent juist, recht, goed of gezond. Moleculair heeft betrekking op de molecuul. De Orthomoleculaire voeding is gericht op een optimale beschikbaarheid creëren en in stand houden van alle moleculen die ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven.. Oké, dit klinkt misschien redelijk ingewikkeld. Simpeler gezegd gaan we opzoek naar een voedingspatroon die ons lichaam en gezondheid ondersteund, optimaliseert en in stand houd.

Orthomoleculaire geneeswijze gaat opzoek naar voeding die voor ons lichaam en gezondheid werkt in plaats van schade aanbrengt in ons lichaam.

Wat kan orthomoleculaire geneeswijze voor jou beteken?

Als orthomoleculair voedingsspecialist begrijp ik wat voeding diep in ons lichaam doet. Welke invloed heeft bepaalde voeding op ons verteringsstelsel, onze bloedsuikerspiegel en onze hormonen. Hierdoor kan ik op basis van voeding en suppletie jouw gezondheid verbeteren en de zelfhelende functie van het lichaam “aan” zetten.

Door gezondheidsproblemen aan te pakken zul je ook zien dat het lichaam langzaam een gezond gewicht gaat bereiken, je meer energie krijgt en je algemeen beter in je vel zit. Veel mentale en lichamelijke problemen zijn namelijk gekoppeld aan ons dieet.

Klachten die we aan kunnen pakken

Als orthomoleculair voedingsspecialist ben ik opgeleid om de volgende klachten te vermideren:

  • Verteringsproblemen zoals: opgeblazen gevoel, diarree, constipatie, winderigheid en buikkrampen.
  • Voedselintoleranties
  • Chronische vermoeidheid.
  • Constante honger of “snack attacks”.
  • Een jojo-effect en niet langdurig kunnen afvallen.
  • Problemen met het immuunsysteem.
  • Verbeteren van algemene energie levels.

Online voedingscoaching

Wil jij hulp bij het verbeteren van jouw gezondheid? Als orthomoleculair voedingsspecialst  en ervaringsdeskundige op het gebied van prikkelbaar darm syndroom en voedselintoleranties ga ik samen met jou aan de slag. Online, lekker vanuit de comfort van jouw eigen huis. Via skype, email en whatsapp gaan we samen werken aan jouw voedingspatroon en een stukje leefstijl.

Welke opties zijn er voor voedingscoaching?

Via email, whatsapp en skype ga ik samen met jou vanuit de comfort van jouw eigen huis aan de slag met jouw voeding en leefstijl. Gedurende 5 of 13 weken hebben wij wekelijk contact via skype, whatsapp en email. Daarnaast kun je mij natuurlijk altijd een whatsappje of mailtje sturen als je vragen hebt.

In de BDE oline voedingscoach trajecten zijn er meerdere opties. Zo kun je zelf bepalen wat bij je past aan de hand van jouw doelen. Als je vragen of twijfels hebt dan hoor ik die natuurlijk graag!

BDE online voedingscoaching traject: Het BDE online coaching traject is speciaal voor mensen met klachten. Klachten die voortkomen vanuit voedelintoleranties of problemen in het maag-darmkanaal.

Bij het BDE trajec theb je de keuze uit 5 of 13 weken. Een gespreide betaling is altijd mogelijk. Hier vind je meer info en ook een aantal reviews van andere: https://www.beterdooreten.nl/product-categorie/consult/

Bonus: E-boek etiketten lezen en het e-boek “gezonde voeding; de basis”

Ik raad dit traject vooral aan wanneer het doel is om jouw voedingspatroon te verbeteren en eventuele vage klachten aan te pakken.

Persoonlijk suppletie advies: Heb je al een gezond voedingspatroon maar nog steeds klachten? De juiste suppletie kan jouw lichaam net de boost geven die het nodig heeft om de zelfhelende functie te activeren. In een persoonlijk suppletie advies consult gaan we samen opzoek naar een suppletie plan die aansluit bij jouw behoefte. Een suppletie consult kost eenmalig 60 euro en duurt ongeveer 60-90 minuten.

Ik raad persoonlijk suppletie advies aan wanneer jij al een gezond voedingspatroon hebt maar opzoek bent naar een manier om jouw gezondheid nog een extra boost te geven en de laatste vage klachten aan te pakken.

Losse consulten: Het is ook mogelijk om losse consulten aan te schaffen. In deze losse consulten gaan we ongeveer hetzelfde doen als in het BDE coaching traject. Het verschil? Er is geen tijdslimit. We gaan samen door totdat de klachten zijn aangepakt en jouw gezondheid weer op pijl is. Losse consulten kosten 45 euro per stuk met een eenmalige intake van 60 euro.

Ik raad dit traject vooral aan om verteringsproblemen aan te pakken. Het oplossen van verteringsproblemen kost tijd en vraagt om een zeer persoonlijke aanpak. In dit traject is daarvoor de ruimte.

*gespreide betalingen zijn altijd mogelijk

Wil je graag een traject aanschaffen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@beterdooreten.nl

Wil je meer informatie over online voedingscoaching?

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag. Stuur gewoon even een mailtje naar info@beterdooreten.nl.

Write A Comment