Boek een persoonlijk consult

Alles wat je met voeding kunt genezen, moet je niet met medicijnen behandelen.

Tegenwoordig lijkt het wel of overal een pilletje of zalfje voor bestaat. Maar wat als we eens terug gaan naar de basis? Niet de symptomen bestrijden maar eens wat verder kijken? Kijken naar hoe we leven en wat we eten. Zou daar misschien niet de basis kunnen liggen voor een gezond en vitaal leven?

Boek een persoonlijk consult!

Als orthomoleculair voedingsspecialist en ervaringsdeskundige op het gebied van glutensensitiviteit, PDS en een lactose intolerantie weet ik als geen ander hoe voeding je ziek kan maken en – nog belangrijker – kan genezen!
Boek je een persoonlijk consult, dan nemen wij samen jouw klachten én voedingspatroon onder de loep en gaan we op zoek naar verbeterpunten. Dit is geen “quick fix” of een hip dieet, maar een levenswijze die jou gaat helpen fit en vitaal oud te worden en eindelijk eens van die klachten te verlichten.

Hoe gaat een persoonlijk consult in zijn werk(online)?

Bij het maken van een afspraak voor een persoonlijk consult met mij (Jolijn), gaan we samen 5 of 13 weken aan de slag met jouw voeding en geef ik je tips hoe je beter om kunt gaan met klachten en intoleranties. In de eerste week ontvang je een e-mail. Bij deze e-mail zit een vragenlijst waarin ik je vraag naar je klachtenpatroon. Ook vraag ik je een week lang op te schrijven wat je eet en drinkt.

De week erna plannen we een skype gesprek in en gaan we samen jouw voeding en klachten bespreken.

Ik leg meer uit over Orthomoleculaire voeding, hoe je lichaam (spijsvertering) werkt en over het belang van de juiste voeding en voedingssupplementen.

Nu ik meer van jouw situatie af weet, begint voor mij het werk achter de schermen: het maken van een coaching op maat. Aan de hand van de vragenlijst volgt een persoonlijk advies voor voeding en eventuele ondersteunende supplementen.

Dit persoonlijke coachingsplan krijg je per mail van mij opgestuurd. Neem even rustig de tijd dit door te nemen; heb je vragen dan kun je mij altijd bereiken via de mail. Met dit persoonlijke coachingsplan gaan we samen de rest van het traject aan de slag.

Er zijn ook nog andere opties voor voedingscoaching. Hier vind je meer informatie.

Voor wie?

Als ervaringsdeskundige focus ik me op mensen met dezelfde klachten als ik. Dit houd in mensen met darmklachten, PDS, lactose-intolerantie en glutenintolerantie/sensitiviteit. Ik ga je helpen met jouw voedingspatroon, leefstijl en omgang in het dagelijksleven. Denk bijvoorbeeld aan de omgang met familiefeesten of evenementen met een lactose-intolerantie.

Heb je geen specifieke klachten maar wil je gewoon een beetje gezonder gaan eten en leven? Ook daar kan ik je bij helpen. Voor vragen, stuur gerust een mailtje naar info@beterdooreten.nl.