Webshop gezonde voeding – De HMMDVA shop

Om de gebruiksvriendelijkheid van Beterdooreten.nl te verbeteren, heb ik besloten om de shop naar de website hetmeisjemetdevoedselallergie.nl te verplaatsen.

De HMMDVA shop

De HMMDVA is een webshop vol gezonde voeding, suppletie en zuivere verzorging. Het doel? Een plek creëren vol met pure en zuivere producten voor iedereen die gevoelig is. Wat bedoel ik met gevoelig? Denk aan iedereen die last heeft van voedselintoleranties, vaak misselijk is, verteringsproblemen heeft of snel een geïrriteerde huid heeft. Dit komt meestal omdat sommige van ons (door onderliggende problemen of genetische bepaald) gewoon wat gevoeliger reageren op bepaalde ingrediënten. Denk aan chemische toevoegingen, suiker, gluten of lactose. Voor deze mensen wil ik een plek creëren waar zij zonder zorgen kunnen shoppen.

Een webshop met pure producten, zoals de natuur het bedoelt heeft

In de natuur is eigenlijk gewoon alles simpel. Een banaan is een banaan en een appel een appel. Geen ingrediënten lijst voor nodig. Met passie en creativiteit hebben onze leveranciers deze simpele, natuurlijke ingrediënten gecombineerd en een hieruit een puur product gecreëerd.

Alle producten zijn…

  • Lactosevrij
  • Glutenvrij/tarwevrij
  • vegetarisch
  • Volkoren
  • Vrij van geraffineerde suikers
  • Vrij van chemische zoetstoffen
  • Vrij van E-nummers
  • Diervriendelijk
  • Duurzaam en waar mogelijk biologisch

HMMDVA suppletie

Naast een webshop vol pure en gezonde voeding, vind je hier ook supplementen. Kwalitatief goede supplementen, zoals je dat al bij beterdooreten.nl gewend bent. Natuurlijk vind je hier suppletie speciaal voor de vertering, maar in de toekomst gaat hier meer bijkomen. Alles om jouw gezondheid een extra boost te geven en de zelfhelende functie van het lichaam te ondersteunen.

HMMDVA huidverzorging

Eczeem, roodheid, jeuk, puistjes of andere vormen van huidirritatie komt vaak van binnen uit. Het is belangrijk om eerst jouw gezondheidsproblemen aan te pakken, je zult zien dat jou huid dan ook verbeterd. Om de puntjes op de i te zetten, is het ook belangrijk om de juiste producten op jou huid te smeren. Daarom ga ik voor jou opzoek naar merken die natuurlijke huidverzorging produceren. Speciaal voor de gevoelige huid. Daarnaast ga ik opzoek naar huidverzorging die vegan, dierproefvrij en duurzaam is.

Toekomst van BeterDoorEten

BDE blijft natuurlijk gewoon bestaan. Als blog en als plek voor heel veel inspriatie, informatie en persoonlijke coaching. Via beterdooreten blijf ik actief als ortomoleculair voedingscoach en zal ik heel veel lekkere recepten en interressante informatie met jullie delen.

Neem gerust een kijkje op Hetmeisjemetdevoedselallergie.nl. Heb je vragen? Stuur mij gerust een mailtje op info@beterdooreten.nl.

Write A Comment