Enige tijd geleden kwam ik Eva – eigenaresse van The Goodstuff Bakery tegen op het Paleo Event met haar fijne kraam met gezond lekkers. We raakte aan de praat over gezond en puur eten en ik proefde veel van haar lekkers!

Wat is The Goodstuff Bakery precies?

Eva heeft als missie om het leven wat gezonder, gemakkelijker en lekkerder te maken. Met dit in het achterhoofd laat zij mensen zien en proeven dat lekkers gezond kan zijn en dat gezond lekker kan zijn.
Op haar site staan verschillende “Bakery Boxen” met hierin alle ingrediënten die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met een gezonde lekkernij*. In sommige gevallen  moet je zelf nog een verse banaan oid toevoegen.

*Kleine disclaimer: uiteraard blijft ook gezond zoet een traktatie dus  hier geldt ook: met mate!

thuis getest: raw vegan hazelnootcups

Er zijn twee producten in Eva’s assortiment waar haver in zitten en deze is gecertificeerd glutenvrij. De overige producten zijn allemaal zonder granen bevattende ingrediënten. Ik ging aan de slag met de Bakery Box van de hazelnootcups waar alles wat je nodig hebt in zit. Met een duidelijke instructiekaart maak je stap voor stap je eigen minicups.  Voor de liefhebbers staan er trouwens ook handige instructiefilmpjes online.
Er zit wel honing in maar als je een vegan leefwijze hebt, kan je bij je bestelling aangeven dat je liever agavesiroop wenst.

Na dat je echt even je geduld op de proef moet stellen tot dat de cups zijn opgesteven in de koelkast, kan het grote smullen beginnen!

Smullen is het zeker: er smelt een heerlijk romige praline achtige cup met een lekkere hazelnoot in mijn mond, wat een smaaksensatie! Ik mag geen lactose en daarmee ook geen praline dus je begrijpt dat deze lekkernij een mega glimlach op mijn gezicht toverde.

Ik ben volgende maand jarig….

Je leest het al: ik ben erg enthousiast over de cups! Nu vind ik de boxen die op de site staan echt enorm leuk en kan mij voorstellen dat het zeker voor andere mensen die ook een voedselallergie of intolerantie hebben een leuk cadeau idee is. Dus voor iedereen die mij kent en meeleest: doe mij maar een fijne box straks voor mijn verjaardag (of kerst of gewoon omdat je mij heel lief vind..). Een van de cadeaukaarten is ook altijd goed 😉

 

Write A Comment