Deze glutenvrije snack is vegetarisch, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers

Voedingswaarden

  • energie 88 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 4.5 g
  • vet 5 g

Recept informatie

  • Type gerecht: Tussendoortje
  • Aantal personen: 3 porties

Wat heb je nodig voor deze glutenvrije snack?

Voor de koekjes:

  • 25 gram boekweitmeel
  • 10 gram plantaardige eiwitpoeder (bijvoorbeeld rijstproteine)
  • (optineel: 20 gr kokosbloesemsuiker)
  • 1 ei
  • 10 g kokosolie

Voor de chocolade topping:

Hoe maak je deze lollypop tarts?

De koek

  1. verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. smelt de kokosolie en meng deze met de overige ingrediënten.
  3. Maak drie balletjes van he mengsel en druk deze uit op een bakplaat met bakpapier.
  4. Bak de koekjes goudbruin in 15 minuten en laat ze afkoelen.
  5. Verwarm de melk in een pannetje en voeg de chocolade toe en laat het langzaam smelten.
  6. Drip de chocolade over de koeken.
  7. Steek een ijsstokje in de koeken en klaar!

Enjoy!

Dit blogje is geschreven door: Sharon kastelijns

Write A Comment