Voedingsschema op maat

Ben jij opzoek naar een voedingsschema op maat? Misschien is een BDE professioneel voedingsschema iets voor jou!

De zoektocht naar een passend voedingsschema kan erg verwarrend zijn

De zoektocht naar een gezond voedingspatroon kan ongelofelijk lastig zijn. Ten eerste is er erg veel tegenstrijdige informatie te vinden op het internet. Moeten we wel of niet koolhydraten eten? Hoeveel gram eiwitten? Welke vitamine zijn noodzakelijk? We zien eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Een voedingsschema op maat kan hierbij helpen om jou een richting te geven in voedingsland.

We zijn allemaal uniek en hebben andere behoefte

Vervolgens is ieder persoon anders. Wist je dat onze darmflora net zo uniek is als ons DNA? Hierdoor heeft ieder andere behoefte op het gebied van voeding. Daarnaast is niet ieders leven gelijk. We doen andere sporten, we hebben andere banen, we hebben kinderen of geen kinderen. Dit draagt allemaal bij. Ook heeft ieder andere wensen, behoefte of allergieën om rekening mee te houden.

Professioneel voedingsschema

Ben je opzoek naar iemand die je bij de hand neemt en laat zien wat je het beste kunt eten? Als orthomoleculair voedingsspecialist en ervaringsdeskundige op het gebied van gezonde voeding, lactose-intolerantie, glutensensitiviteit en prikkelbaar darm syndroom weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om voeding aan te passen op jouw lichaam. Via een persoonlijk voedingsschema ga ik jou helpen in jouw zoektocht naar een gezond voedingspatroon. Iedere week ontvang je van mij een schema met per dag 3 maaltijden + recepten. Daarnaast bevat ieder voedingsschema een recept voor een gezonde snack waar je de hele week van kunt genieten.

Voedingsschema op maat

Iedere week krijg je van mij een voedingsschema op maat. In dit voedingsschema vind je per dag 3 maaltijden + recepten. Daarnaast vind je nog een recept voor een gezonde snack waar je de hele week van kunt genieten.
Deze schema’s kosten 45 euro per stuk. Dit traject heeft een minimale duur van 5 weken en kan eindeloos verlengt worden. De gedachte hier achter is dat wij samen jouw voedingsschema steeds beter gaan integreren in jouw leefstijl en jouw behoefte. Je ontvangt ook mijn Whatsapp nummer waar je altijd vragen op kunt stellen en we zo goed contact kunnen houden en obstakels kunnen bespreken.  Zo kun jij aan het einde van dit traject hopelijk helemaal zelf aan de slag.
Wil jij aan de slag met een voedingsschema op maat? Stuur dan een berichtje naar info@beterdooreten.nl en dan gaan we samen aan de slag.
Heb je last van vervelende klachten, glutensensitiviteit, prikkelbaar darm syndroom of lactose-intolerantie? Misschien is een Beterdooreten coachingtraject dan iets voor jou. Hier vind je meer informatie.