Waarom kan ook jij een voedingscoach gebruiken?

Er zijn anno 2017 vele wegen aan dieetstromingen naar Rome. Er zijn hele fijne, duidelijke wegen die leiden naar een gezond en voedzaam leven en een aantal onbeduidende wegen die op een heel ongure, ongezellige plek uitkomen…

Ik dacht dat ik heel gezond at. Elke dag een flinke hand noten, superfoods door mijn yoghurt, snoepen deed ik met een dadel en frisdrank en wijn bewaarde ik voor het weekend. Toch voelde ik mij niet zo goed als alle voedingshypes mij deden beloven..

Zie jij door de bomen het bos nog wel?

Heel eerlijk: ik werd er best onzeker van. Het lijkt wel alsof iedereen iets anders zegt wanneer het aankomt op goede voeding. En hoe “slim” hierop ingehaakt wordt door de levensmiddelenindustrie. Koop je biologische producten omdat ze er zo gezond en groen uitzien, blijken ook hier bergen suiker of ongewenste toevoegingen in te zitten. Weliswaar biologisch, maar dat wil helaas nog niet zeggen dat het gezond voor je is.
Eet je elke ochtend met havermout, lees je later dat je het alleen nog maar mag eten als het “overnight” geweekt is in water. Hoe zit dat nu allemaal precies?

Waarom kan ook jij een voedingscoach gebruiken?

Als ervaringsdeskundige op het gebied van PDS, glutensensitiviteit/intolerantie en een lactose intolerantie weet ik als geen ander hoe voeding je ziek kan maken en – nog belangrijker – kan genezen!
Ik eet nog steeds op zijn tijd een lekker stuk pizza  of geniet van een stuk chocola, maar ik heb wel geleerd anders naar mijn voeding te kijken. Niet als hype of “quick fix”, maar je huidige eetpatroon geleidelijk aan veranderen naar een patroon wat je de rest van je leven gemakkelijk vol kan houden. Waardoor je blijvend energiek, fit en vitaal bent!

Het verbaast mij echt hoeveel klachten mensen voor lief nemen. Hoe vaak hoor je niet (of zeg je misschien zelf): “die opgeblazen buik heb ik altijd na het eten” of dat mensen echt koffie nodig hebben als oppeppertje na de lunch… De “after diner dip”, ook al zo’n klassieker!

Zonder je iets aan te willen praten, kijk eens naar onderstaand rijtje. Herken jij je in één van onderstaande klachten en ben je benieuwd wat het aanpassen van je voedingspatroon voor jou kan betekenen? Ik vertel je er heel graag meer over!

Herken jij je in een van deze klachten?

  • Volg je een strikt glutenvrij dieet bij coeliakie of gluten sensitiviteit,  maar heb je toch alsnog veel vage klachten? Weinig energie, slechte stoelgang, hoofdpijn etc.?
  • Heb je het stempeltje “PDS” (Prikkelbaar Darm Syndroom) gekregen en geen idee hoe je van je klachten af moet komen?
  • Elke dag weer last van een opgeblazen buik? En van die vieze stinkscheetjes? Een moeilijke of juist te makkelijke stoelgang?
  • Heb je last van stemmingswisselingen wanneer je niet “op tijd” eet?
  • Voor de dames: krijg je elke maand weer last van PMS met bijvoorbeeld emoties die je niet kan plaatsen, hoofdpijn, weinig energie etc.?
  • Reageer je sterk op bepaalde voeding, heb je een voedsel allergie of intolerantie en geen idee wat je kan eten?
  • Krijg je altijd maar een after lunch of diner dip? En moet je broek los na het eten?
  • Heb je regelmatig last van diverse vage klachten? Veel last van hoofdpijn of te weinig energie, slapeloosheid, brandend maagzuur etc. etc.?

Doe jezelf dan nu  nog een plezier en boek een persoonlijk consult (online). Ik weet als geen ander hoe het leven met al deze klachten is – en belangrijker nog – hoe ik jou kan helpen weer grip op je voedingspatroon en leven te geven!

Wil je liever eerst je vraag online stellen? Neem gerust – en geheel vrijblijvend – contact op!