Online voedingscoach; persoonlijke begeleiding op maat

Ben je opzoek naar een online voedingscoach? Als online voedingscoach, ervaringsdeskundige en orthomoleculair voedingsspecialist ga ik samen met jou aan de slag om jouw voedingspatroon te verbeteren. Gewoon vanuit de comfort van jouw eigen huis.

Mijn kennis als online voedingscoach

Al meer dan 10 jaar ben ik bezig met voeding. Sinds mijn 14e heb ik al te maken met voedselintoleranties, prikkelbaar darm syndroom, verteringsproblemen en hormonale disbalans. Doordat ik mezelf heb moeten genezen, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding. Daarnaast heb ik een opleiding orthomoleculaire voeding gedaan. Wat is orthomoleculaire voeding? Ortho betekent juist, recht, goed of gezond. Moleculair: betekent molecuul. Orthomoleculaire voeding houd dus in dat we opzoek gaan naar een voedingspatroon dat op diep niveau goed is voor het lichaam. Hier vind je een uitgebreidere uitleg over orthomoleculaire voeding.

De opties voor online voedingscoaching

In de beterdooreten online voedingscoach trajecten zijn er meerdere opties. Zo kun je zelf bepalen wat bij je past aan de hand van jouw doelen. Wil je hulp bij de keuze? Dan kun je mij atlijd even een berichtje sturen via info@beterdooreten.nl.

BDE online coachingtraject Voedingschema’s op maat De voedingassisent
Het beterdooreten online coaching traject is speciaal voor mensen met klachten. Klachten die voorkomen vanuit voedsel intoleranties zoals lactose-intolerantie of glutensensitiveit. Daarnaast is dit traject speciaal ontwikkeld voor iedereen met verteringsproblemen of prikkelbaar darm syndroom gerelateerde klachten.

 

Keuze uit 5 of 13 weken

 

Lees hier meer over het online coaching traject.

 

Iedere week krijg je van mij een voedingsschema op maat. In dit voedingsschema vind je per dag 3 maaltijden + recepten. Daarnaast vind je nog een recept voor een gezonde snack waar je de hele week van kunt genieten.

 

Minimale duur 5 weken en kan eindeloos verlengt worden

 

Hier vind je meer informatie over voedingsschema’s op maat.

Als persoonlijke voedingsassistent hebben wij 5 dagen in de week contact (via whatsapp) over jouw voeding. We bespreken wat je die dag hebt gegeten, hoe je je voelt, waarom heb je bepaalde keuzes gemaakt en hoe kunnen we jouw voeding verbeteren.

Zo heb je iedere dag iemand die even over jouw schouder meekijkt en je helpt op weg naar een beter voedingspatroon.

 

Deze optie legt meer de focus op het leertraject. Ik ga samen met jou een kijkje nemen in jouw dagelijkse voeding en daar verbeteringen aanbrengen. Zo is de verandering niet erg groot en je zelf kunt bepalen wat je eet in plaats van het volgen van een voedingsschema.

 

Dit traject duurt 5-13 weken en kost 40 euro per week.

 

Wil jij gebruik maken van dit traject? Stuur dan een mailtje naar info@beterdooreten.nl