Online voedingscoach; persoonlijke begeleiding op maat 5 of 13 weken

Ben je opzoek naar een online voedingscoach? Als online voedingscoach, ervaringsdeskundige en orthomoleculair voedingsspecialist ga ik samen met jou aan de slag om jouw voedingspatroon te verbeteren. Gewoon vanuit de comfort van jouw eigen huis.

Lees hier wat andere vonden van het BDE online voedingscoaching traject

Mijn kennis als online voedingscoach

Al meer dan 10 jaar ben ik bezig met voeding. Sinds mijn 14e heb ik al te maken met voedselintoleranties, prikkelbaar darm syndroom, verteringsproblemen en hormonale disbalans. Doordat ik mezelf heb moeten genezen, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding. Daarnaast heb ik een opleiding orthomoleculaire voeding gedaan. Wat is orthomoleculaire voeding? Ortho betekent juist, recht, goed of gezond. Moleculair: betekent molecuul. Orthomoleculaire voeding houd dus in dat we opzoek gaan naar een voedingspatroon dat op diep niveau goed is voor het lichaam. Hier vind je een uitgebreidere uitleg over orthomoleculaire voeding.

De opties voor online voedingscoaching

In de beterdooreten online voedingscoach Kun je kiezen voor 5 weken of 13 weken. De duur hangt af van jouw persoonlijke doelen. Het BDE online coaching traject heeft een globale structuur maar wordt voor iedereen geïndividualiseerd aan de hand van jouw doelen, gezondheid en klachten.

Het beterdooreten online coaching traject is einerzijds speciaal voor mensen met klachten. Klachten die voorkomen vanuit voedsel intoleranties zoals lactose-intolerantie of glutensensitiveit. Daarnaast is dit traject speciaal ontwikkeld voor iedereen met verteringsproblemen of prikkelbaar darm syndroom gerelateerde klachten.

Daarnaast is dit traject ook ontwikkeld voor iedereen die gewoon wil leren om gezonder te eten, opzoek is naar balans en meer variatie in een gezond eetpatroon. Een combinatie van de twee is natuurlijk ook mogelijk en eigenlijk ook veelvoorkomend. Het genezen van gezondheidsklachten en het verbeteren van een eetpatroon gaan hand in hand.

Via email, whatsapp en skype ga ik samen met jou vanuit de comfort van jouw eigen huis aan de slag met jouw voeding en leefstijl. Gedurende 5 of 13 weken hebben wij wekelijk contact via skype, whatsapp en email. Daarnaast kun je mij natuurlijk altijd een whatsappje of mailtje sturen als je vragen hebt.

In de BDE oline voedingscoach trajecten zijn er meerdere opties. Zo kun je zelf bepalen wat bij je past aan de hand van jouw doelen. Als je vragen of twijfels hebt dan hoor ik die natuurlijk graag!

BDE online voedingscoaching traject: Het BDE online coaching traject is speciaal voor mensen met klachten. Klachten die voortkomen vanuit voedelintoleranties of problemen in het maag-darmkanaal.

Bij het BDE trajec theb je de keuze uit 5 of 13 weken. Een gespreide betaling is altijd mogelijk. Hier vind je meer info en ook een aantal reviews van andere: https://www.beterdooreten.nl/product-categorie/consult/

Bonus: E-boek etiketten lezen en het e-boek “gezonde voeding; de basis”

Ik raad dit traject vooral aan wanneer het doel is om jouw voedingspatroon te verbeteren en eventuele vage klachten aan te pakken.

Persoonlijk suppletie advies: Heb je al een gezond voedingspatroon maar nog steeds klachten? De juiste suppletie kan jouw lichaam net de boost geven die het nodig heeft om de zelfhelende functie te activeren. In een persoonlijk suppletie advies consult gaan we samen opzoek naar een suppletie plan die aansluit bij jouw behoefte. Een suppletie consult kost eenmalig 60 euro en duurt ongeveer 60-90 minuten.

Ik raad persoonlijk suppletie advies aan wanneer jij al een gezond voedingspatroon hebt maar opzoek bent naar een manier om jouw gezondheid nog een extra boost te geven en de laatste vage klachten aan te pakken.

Losse consulten: Het is ook mogelijk om losse consulten aan te schaffen. In deze losse consulten gaan we ongeveer hetzelfde doen als in het BDE coaching traject. Het verschil? Er is geen tijdslimit. We gaan samen door totdat de klachten zijn aangepakt en jouw gezondheid weer op pijl is. Losse consulten kosten 45 euro per stuk met een eenmalige intake van 60 euro.

Ik raad dit traject vooral aan om verteringsproblemen aan te pakken. Het oplossen van verteringsproblemen kost tijd en vraagt om een zeer persoonlijke aanpak. In dit traject is daarvoor de ruimte.

*gespreide betalingen zijn altijd mogelijk

Wil je graag een traject aanschaffen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@beterdooreten.nl

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag. Stuur gewoon even een mailtje naar info@beterdooreten.nl.

Lees hier meer over het online coaching traject.

Wil je hulp bij de keuze? Dan kun je mij atlijd even een berichtje sturen via info@beterdooreten.nl.

Prikkelbaar darm syndroom? Lees hier meer over suppletie.