Online voedingscoach; persoonlijke begeleiding op maat

Ben je opzoek naar een online voedingscoach? Als online voedingscoach, ervaringsdeskundige en orthomoleculair voedingsspecialist ga ik samen met jou aan de slag om jouw voedingspatroon te verbeteren. Gewoon vanuit de comfort van jouw eigen huis.

Mijn kennis als online voedingscoach

Al meer dan 10 jaar ben ik bezig met voeding. Sinds mijn 14e heb ik al te maken met voedselintoleranties, prikkelbaar darm syndroom, verteringsproblemen en hormonale disbalans. Doordat ik mezelf heb moeten genezen, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding. Daarnaast heb ik een opleiding orthomoleculaire voeding gedaan. Wat is orthomoleculaire voeding? Ortho betekent juist, recht, goed of gezond. Moleculair: betekent molecuul. Orthomoleculaire voeding houd dus in dat we opzoek gaan naar een voedingspatroon dat op diep niveau goed is voor het lichaam. Hier vind je een uitgebreidere uitleg over orthomoleculaire voeding.

De opties voor online voedingscoaching

In de beterdooreten online voedingscoach Kun je kiezen voor 5 weken of 13 weken. De duur hangt af van jouw persoonlijke doelen. Het BDE online coaching traject heeft een globale structuur maar wordt voor iedereen geïndividualiseerd aan de hand van jouw doelen, gezondheid en klachten.

Het beterdooreten online coaching traject is enerzijds speciaal voor mensen met klachten. Klachten die voorkomen vanuit voedsel intoleranties zoals lactose-intolerantie of glutensensitiveit. Daarnaast is dit traject speciaal ontwikkeld voor iedereen met verteringsproblemen of prikkelbaar darm syndroom gerelateerde klachten.

Daarnaast is dit traject ook ontwikkeld voor iedereen die gewoon wil leren om gezonder te eten, opzoek is naar balans en meer variatie in een gezond eetpatroon. Een combinatie van de twee is natuurlijk ook mogelijk en eigenlijk ook veelvoorkomend. Het genezen van gezondheidsklachten en het verbeteren van een eetpatroon gaan hand in hand.

Lees hier meer over het online coaching traject.

Wil je hulp bij de keuze? Dan kun je mij atlijd even een berichtje sturen via info@beterdooreten.nl.